Bli en del av stämningen - köp säsongskort här

10 juni 2021 11:00
Säsongskort

Tillsammans nådde vi upp i 709 sålda säsongskort i klacken. Det betyder ett förmånligare pris till alla som köpt Jubileumskort Klack, samt inte minst en förutsättning för att skapa ett fantastiskt tryck på Hovet. Bli en del av världens bästa arenaupplevelse och säkra ditt säsongskort.


Kampanjen med försäljning av Jubileumskort Klack har nu stängt, och tillsammans har vi lagt grunden för en magisk stämning på våra läktare. Med 709 sålda säsongskort i klacken har Järnkaminerna tillsammans med Djurgården säkerställt ett kokande Hovet när pucken släpps i höst. Genom att nå 700 sålda säsongskort har vi även aktiverat Challes och Tumbas nivå, något som medför ett rabatterat pris till samtliga som köpt Jubileumskort Klack. Du som gjort det kommer att faktureras i närtid.

För dig som ännu inte säkrat din plats på Hovets läktare finns givetvis fortfarande chansen till att bli en del av världens bästa arenaupplevelse. På hemsidan mot17.se finner du samtliga säsongskortsalternativ presenterade med information om placering, omfattning och givetvis kostnad. Du som supporter till Djurgården har att välja mellan följande alternativ;

Guld sektion
Blå sektion
Röd sektion
Gul sektion
Aktiv sittplats
Klacksektion

Nu fyller vi Hovet. Mot 17 - tillsammans!