Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Niclas Bergfors förlänger med Djurgården

4 augusti 2017 17:32
Nyhet

I februari värvade Djurgården forwarden Niclas Bergfors från Linköping där avtalet mellan parterna sträckte sig även över kommande säsong. Nu är det klart att Djurgården och Niclas Bergfors har skrivit ett kontrakt som sträcker sig ytterligare två år framåt efter kommande säsong. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 19/20.


– Det känns väldigt bra att förlänga med Niclas och att nu ha både honom och ”Ante" Engqvist på långa avtal. Niclas har, sedan han anslöt till oss ifjol, varit en ledande spelare för oss på såväl isen som i omklädningsrummet. Genom sin proffsighet är det väldigt många av våra spelare, inte minst våra yngre, som ser upp till Niclas, lyssnar på det han säger, samt tar rygg på hans uppträdande och tävlingsinstinkt. Sett till sin ålder är Niclas i sina bästa år som hockeyspelare och vi är verkligen glada över att vi får möjligheten att se honom i djurgårdströjan under de närmaste tre åren, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.

Niclas Bergfors, som gjorde 9 poäng på 13 matcher i djurgårdströjan i fjol, ser fram emot att vara en djurgårdsspelare under en längre tid då han trivs bra i klubben:
– Jag är grymt tacksam att Djurgården ville förlänga två år till eftersom jag trivs väldigt bra här. Det är hemmaplan för mig och socialt kan det inte bli bättre för mig och min familj. Och sedan är det grymt kul att spela inför fansen och i en så anrik förening som Djurgården, säger Niclas Bergfors och tillägger:
– Det är även jättebra killar i laget. Det är många stockholmskillar så man har mycket gemensamt. Vi har en bra stämning i gruppen och ett bra driv, säger Niclas Bergfors.

Söker fortfarande forward

I skrivande stund består Djurgårdens trupp av två målvakter, åtta backar och fjorton forwards. Som bekant söker dock Djurgården fortfarande efter en ersättare till Daniel Brodin, som är långtidsskadad:
– Vi har varit aktiva på marknaden under sommaren. Tyvärr har de spelare som vi varit intresserade av valt spel i andra ligor och även andra lag i SHL. Totalt har det rört sig om fyra spelare som vi har varit intresserade av. Det vi söker är främst en ytterforward, en ersättare till Daniel Brodin, som ska spetsa vårt lag i offensiven, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.