Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Februari Feb
Lördag Lör 13 Februari Feb
Söndag Sön 14 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Söndag Sön 21 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Idag 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Nollade mot Linköping

27 augusti 2020 21:34
Nyhet

Det blev vår tredje raka förlust på lika många försök på försäsongen när vi blev nollade av Linköping i Linköping med 0-4. Vi kom med en skadedrabbad trupp och matchade tre kedjor som stod upp bra men effektiviteten saknades.


Det var återigen ett ungt Djurgården som åkte till träningsmatch när Linköping stod för motståndet. Vi matchade bara tre kedjor och fick en tung start på matchen där vi släppte in två mål på 8 minuter. Det första i numerärt underläge och det andra ett backavslut som gick igenom trafiken framför Svedberg i kassen.
Vi höll spelet uppe och hade en hög press som gav oss pucken högt upp i banan men vi hade svårt att ta oss in framför motståndarnas mål. Intentionerna i spelet var på plats och intensiteten.

Den stora skillnaden mellan lagen var effektiviteten och spelet vid utvisningar. Vi släppte in även tredje målet i den spelformen i andra perioden samt en straff i början av tredje perioden.
När vi själva fick möjligheten i den spelformen så uteblev utdelningen trots bra med chanser. I tredje perioden hade vi långa sekvenser i offensiv zon med ett bombardemang mot målet utan att få in pucken. Spelet var där men målen kom inte och det är såklart det som måste ändras. Spelmässigt var vi med i hela matchen och resultatet speglar inte matchbilden men det är framför mål som vi inte får det att stämma just nu.

Nästa torsdag börjar Skoda Trophy där vi börjar med att möta Brynäs.