• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Måndag Mån 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Idag 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Lördag Lör 4 Maj Maj

Djurgården Urban Sports- Spontanidrott som första kontakt med DIF

24 januari 2018 09:00
Nyhet

Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey fortsätter att samarbeta och utvecklar nu tillsammans spontanidrotten.


Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey fortsätter att samarbeta och utvecklar nu tillsammans spontanidrotten. Arbetet, som kommer att gå under namnet Urban Sports, kommer att skapa aktiviteter för barn och ungdomar på skolor, fotbollsplaner, ishallar eller andra öppna ytor runt om i Stockholms län och utifrån lokala behov och i samarbete med andra skapa nya möjligheter för fler att idrotta tillsammans med Djurgården.

Ambitionen är att arbeta uppsökande, bli mobilare och sätta fler stockholmare i rörelse i både innerstad och ytterstad genom fotboll- och hockeyaktiviteter, något som idag behövs i tider när vi rör oss allt mindre.

Som Stockholms Stolthet och Sveriges ledande idrottsförening ser vi Urban Sports som en förlängning av vår verksamhet och en möjlighet att nå ännu fler genom att skapa en första kontaktyta med stockholmarna. Vi har förutsättningar att genom vår kombinerade bredd och spets, attraktionskraft, kunskap om idrott och många beröringspunkter runt om i hela Stockholm, ta en aktiv roll i utvecklandet av vår stad. På så sätt stärker vi också vår förening och de som väljer att arbeta med oss, för detta ändamål.

Befintliga aktiviteter såsom Drive In-Fotboll, Ishockey för Alla, fotbollsfestivaler och spontanidrottscuper kommer alla att ingå under Urban Sports och nya delar av verksamheten kommer att utvecklas och presenteras löpande. Alla under det gemensamma namnet Urban Sports.

Har du frågor om Urban Sports kan du kontakta Staffan Holmberg eller Filip Lundberg:

Staffan Holmberg
[email protected]
073-779 97 35

Filip Lundberg
[email protected]
076-026 36 71