• Huvudsponsorer

Djurgården Urban Sports- Spontanidrott som första kontakt med DIF

24 januari 2018 09:00
Nyhet

Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey fortsätter att samarbeta och utvecklar nu tillsammans spontanidrotten.


Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey fortsätter att samarbeta och utvecklar nu tillsammans spontanidrotten. Arbetet, som kommer att gå under namnet Urban Sports, kommer att skapa aktiviteter för barn och ungdomar på skolor, fotbollsplaner, ishallar eller andra öppna ytor runt om i Stockholms län och utifrån lokala behov och i samarbete med andra skapa nya möjligheter för fler att idrotta tillsammans med Djurgården.

Ambitionen är att arbeta uppsökande, bli mobilare och sätta fler stockholmare i rörelse i både innerstad och ytterstad genom fotboll- och hockeyaktiviteter, något som idag behövs i tider när vi rör oss allt mindre.

Som Stockholms Stolthet och Sveriges ledande idrottsförening ser vi Urban Sports som en förlängning av vår verksamhet och en möjlighet att nå ännu fler genom att skapa en första kontaktyta med stockholmarna. Vi har förutsättningar att genom vår kombinerade bredd och spets, attraktionskraft, kunskap om idrott och många beröringspunkter runt om i hela Stockholm, ta en aktiv roll i utvecklandet av vår stad. På så sätt stärker vi också vår förening och de som väljer att arbeta med oss, för detta ändamål.

Befintliga aktiviteter såsom Drive In-Fotboll, Ishockey för Alla, fotbollsfestivaler och spontanidrottscuper kommer alla att ingå under Urban Sports och nya delar av verksamheten kommer att utvecklas och presenteras löpande. Alla under det gemensamma namnet Urban Sports.

Har du frågor om Urban Sports kan du kontakta Staffan Holmberg eller Filip Lundberg:

Staffan Holmberg
[email protected]
073-779 97 35

Filip Lundberg
[email protected]
076-026 36 71