• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Ikväll avgörs det vilka vi möter i kvartsfinal

14 februari 2020 16:41
Nyhet

Ikväll är det sista omgången i eSHL. Sen tidigare är vi klara för kvartsfinal och nu kommer det att avgöras vilka vi möter. Vi har chans att möta både Malmö och Färjestad - två svåra lag. Kimi "ZipPlayer" Nordberg berättar lite om vad han tycker om säsongen.


Ikväll spelas sista omgången av eSHL! Vi är redan klara för slutspel men det är fortfarande ovisst vilka vi kommer att möta i kvartsfinal. Vår lagkapten Kimi ”ZipPlayer” Nordberg berättar lite om vad han tycker om säsongen:

– Inledningen på säsongen var väldigt jobbig för oss. Av de första sex omgångarna så vann vi bara en match. Efter det så kände vi att vi blev tvungna att byta taktik och hittat ett sätt att vinna matcher på. Efter det vann vi nio matcher av de elva efterföljande omgångarna och vad som även var väldigt stort för oss var att vi lyckades ta poäng av Linköping. (Rankade 1:a i eSHL) Efter vår match mot Linköping fick vi verkligen en självförtroende boost. Det blev bara en poäng för oss betydde det väldigt mycket mer. Jag tycker att vi är inne på rätt spår nu.

Vinner vi båda våra matcher ikväll mot Örebro kommer vi att sluta sexa i tabellen och möta Färjestad i kvartsfinalen, förlorar vi kommer vi att sluta sjua och möta Malmö.

– Jag tror att det kommer bli svårt i kvartsfinalerna, men samtidigt tycker jag att vi är inne på rätt spår och kommer att kämpa vilka vi än möter!

Kvällens match mot Örebro ser ni som vanligt via vår twitchkanal!

Såhär spelas kvartsfinalerna i eSHL:

Kvartsfinaler spelas bäst av 5, vilket gör att en hel kvartsfinal kan sändas i Sportbladets studio måndag, och en på fredag.

Kvartfinal 3 och 4 kan produceras och sändas på NHLGamers Twitch-kanal, med kommentatorer och grafik.

17 februari: Kvartsfinal 1 på Sportbladet, Kvartsfinal 3 på NHLGamer. Spelas bäst av 5 matcher, samtliga matcher spelas samma kväll.

21 februari: Kvartsfinal 2 på Sportbladet, Kvartsfinal 4 på NHLGamer. Spelas bäst av 5 matcher, samtliga matcher spelas samma kväll.

17/2 Kvartsfinal 1: 1:an mot 8:an – 19:00 på Sportbladet
17/2 Kvartsfinal 3: 3:an mot 6:an – 19:30 på NHLGamer
21/2 Kvartsfinal 2: 2:an mot 7:an – 19:00 på Sportbladet
21/2 Kvartsfinal 4: 4:an mot 5:an – 19:30 på NHLGamer