"Gäller att sätta prägel inför slutspelet"
Publicerad: 2020-02-14
Dam
Nu ska det avgöras. Trea eller fyra i tabellen och AIK eller SDE i en kvartsfinal? Men det är inte det enda som gäller i de två avslutande matcherna, enligt Josefine Holmgren. – Det är viktigt att sätta en prägel inför slutspelet, säger hon.

I dag och i morgon ska det avgöras.
SDHL:s två sista grundseriematcher spelas och vi möter Modo och Luleå. För vår del handlar det om att komma trea eller fyra i tabellen och få möta antingen AIK eller SDE i kvartsfinal.
Just nu har Brynäs tredjeplatsen, två poäng före, så det gäller för oss att vinna och samtidigt hoppas att Gävlelaget tappar poäng.
Men det är också viktigt för oss att hitta känslan inför slutspelet.
– Vi vill avsluta grundserien med noggrannhet. Vi har varit lite ojämna i matcherna och stått lite på hälarna i vissa perioder. Vi måste vara mer påslagna och fortsätta lita på vårt system, så kommer det bli ett långt och roligt slutspel, säger Josefine Holmgren.
Hon fortsätter:
– De två sista matcherna är viktiga för att sätta en bra prägel i laget inför slutspelet. Vi har vår vision av hur vi vill spela. Vi tar steg för steg och jag tror vi kommer få två fartfyllda matcher.

Matchen mot Modo i kväll spelas på Hovet med start 19.00. Innan nedsläpp kommer vi även att dela ut priset till Årets Utropstecken i samarbete med B2B IT-Partner. Sedan möter vi Luleå i sista omgången i morgon, lördag, med nedsläpp 14.00 i Husby Ishall.

Djurgården Hockey