• Huvudsponsorer

Vi hyllar vår historia – här är nya matchstället

18 februari 2020 12:38
Nyhet

Vår historia är lång och framgångsrik.
16 herrguld och ett damguld är ett bevis på det. Vi har många framgångssagor och hockeyhjältar genom åren och på tisdag, den 25 februari, kommer vi att ha fullt fokus på just det.
Vi hyllar vår historia och spelar i ett nytt matchställ.


Det var ni som röstade och vi som lyssnade när snyggaste matchstället pockades fram. Orginalet kom från 1966 och en replika från det året är nu framtagen som spelarna kommer att spela under matchen mot Brynäs den 25 februari.

Redan före matchen kommer du att kunna njuta av vår historia. I E4 Norra har vi gjort ett museum med pokaler, matchtröjor, utrustning, bilder och även legendarer som minglar runt.
På isen kommer vi hylla det lag som startade vår första stora framgångsperiod. Spelarna från 1950 som la grunden till vårt nuvarande lag.
Det är förövrigt fyra guld som fyller jämnt 2020. Det nämnda från 1950 har sällskap i prisskåpet av 1960, 1990 och 2000. Det är en fin skara av lag och spelare som bidragit till den listan.

Under kvällen kommer vi spela musik som andas dåtid och nostalgi. Tröjan finns i en begränsad upplaga för försäljning via butiken och matchtröjorna kommer auktioneras ut efter matchen.

Kom och ta del av vår historia samtidigt som vi bygger vidare på den nere på isen. Vi är Mesta Mästarna av en anledning.

BILJETTER TILL MATCHEN KÖPER DU HÄR!