Biljettsläpp till vinterns och vårens hemmamatcher
Publicerad: 2021-11-25
Biljetter
Bästa djurgårdare, nu har vi släppt biljetterna till resterande del av grundserien. Köp din plats till vinterns och vårens hemmamatcher och var med när vi tillsammans krigar för fortsatt spel i SHL.

Djurgården har öppnat upp försäljningen av biljetter till vinterns och vårens hemmamatcher. Biljettsläppet skedde klockan 11:00 och du säkrar din plats på Hovet genom att klicka dig in här.

Notera att vi i dagsläget håller försäljningen av biljetter till JK-dagen och matchen Djurgården – Luleå den 6/1 samt Djurgården – Leksand den 22/1 för medlemmar. Vi kommer tids nog att släppa upp dessa matcher till samtliga, mer kommunikation följer i ett senare skede.

Att tänka på kring covidpass

Djurgården önskar även informera kring införandet av covidpass, som utifrån nyligen framtagna direktiv vad gäller inomhusevenemang kommer att träda i kraft med start 1:a december. Covidpass kommer från detta datum att vara ett krav för samtliga besökare av en SHL-match, med undantag för publik under angiven ålder. Djurgården kommer att tillsammans med SHL kommentera frågan ytterligare i närtid.

Djurgården Hockey