Förtur på biljettsläpp till Djurgården – Leksand
Publicerad: 2021-09-21
Biljetter
Äntligen gör vi oss redo att lägga restriktioner, publiktak och begränsningar bakom oss och istället fylla Hovet hemma mot Leksand nästa torsdag. Nu kan du som nyhetsbrevsprenumerant säkra din biljett till den efterlängtade matchen med hjälp av förtur.

Efter två inledande hemmamatcher med publiktak lämnar vi nu restriktioner och begränsningar bakom oss. Istället siktar vi på ett slutsålt Hovet, något som är möjligt hemma mot Leksand torsdag 30 september med nedsläpp 19.00.

Djurgården har i nuläget cirka 500 sittplatsbiljetter kvar på sektion A27 och A7 efter att partners och medlemmar fått boka, samt ströplatser på A8-A13. Biljetter till den matchen kan nu köpas av djurgårdare via en förturslänk, som skickas ut till nyhetsbrevprenumeranter och som gäller till onsdag klockan 23:59.

Uppsnack med gamla och nya Djurgårdsprofiler i E4 Norra inför Leksand

Vi har till matchen mot Leksand bokat upp E4 Norra, det vill säga barerna och utrymmet ovanpå Entré till Globen, för uppsnack och intervjuer med gamla och nya Djurgårdsprofiler.

Klart är att det blir Janne Ednertz som moderator och Challe Berglund och någon av coacherna som gäster, samt förhoppningsvis ytterligare en mycket frispråkig och uppskattad hockeyprofil med Djurgårdsanknytning. Entréer och barer öppnar 17.30 och första intervjun sker runt 18.00.

Biljettsläpp

Vad gäller höstens övriga matcher planerar Djurgården för att släppa biljetter till detta på torsdag 23/9. Håll dig uppdaterad på släppet i sociala medier samt på hemsidan.

Säsongskort

Alla som har köpt säsongskort får under tisdagen ett separat mail med viktig information om när och hur de fysiska säsongskorten skickas ut, samt hur ni kommer åt era digitala biljetter.

Partners

Du som partner kommer att få informationen gällande dig separat. Vid frågor hör av dig till din kontaktperson på Djurgården Hockey.

Djurgården Hockey