Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Senaste nytt i spelartruppen

2 april 2017 17:25
Nyhet

Några spelare har redan lämnat och ytterligare några är klara att lämna. Så här ser arbetet med spelartruppen ut just nu.


Ville Varakas kommer att lämna oss och återvända för spel i Finland. Emil Johansson har anslutit till Boston och kommer att tillhöra deras organisation nästa år. Adam Ollas Mattsson befinner sig i Calgarys organisation och siktar på att skriva kontrakt med deras organisation. Linus Hultström är Floridas spelare och kommer nästkommande säsong att göra ett nytt försök att spela till sig en ordinarie plats i NHL eller AHL. Vi och Alexander Urbom för diskussioner med Skellefteå om spel hos oss även nästa säsong, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.

– Inom ett par veckor förväntar vi oss också att kunna presentera nyförvärv på backsidan.

På forwardssidan är 13 spelare i dagsläget kontrakterade för den kommande säsongen.
– Först och främst är det Matt Anderson som vi letar ersättare till. Vi är väldigt nöjda med vad han gjort för oss i två års tid men hans marknadsvärde är för högt för att vi ska kunna möta hans löneanspråk för kommande säsong.

Avslutningsvis har även tre av de yngre spelarna som ingått i A-lagstruppen meddelats att det inte blir någon fortsättning i Djurgården.
Robin Jensen, Andreas Röykås Marthinsen och Albin Lundin har utgående kontrakt. Vi har meddelat dem att de inte kommer att erbjudas en kontraktsförlängning. I stället får de möjlighet att söka nya klubbar där de kan fortsätta sin utveckling, säger Joakim Eriksson.