DIFButiken.se och Djurgårdsbutikens öppettider under midsommarveckan
Publicerad: 2020-06-15
Nyhet
DIFBUTIKEN.SE är stängd under måndag och tisdag för att öppna igen på onsdag kl. 15:00. Djurgårdsbutiken i Globen Shopping är öppen måndag -torsdag under midsommarveckan.

Försäljningen har varit fantastiskt bra under den annars svåra tid som Covis-pandemin drabbat världen, så bra att verksamheten inte hunnit med i alla delar. För att komma ifatt då vi bl a har ca. 600 st. ordrar med stadsdelströjor och ytterligare ca. 800 ordrar med fotbollsmatchtröjor inkl. namntryck som är vår prioritet att packa ut, så behöver vi stänga DIFBuktiken.se för att vinna tid.

Många försöker ringa oss på Djurgårdsbutiken men vi har inte möjlighet att besvara samtal just nu. Däremot besvarar personalen många mail ([email protected]) och ringer ut till då vi ev. hittar oklarheter i de webordrar som frågorna oftast rör sig om.

Vi förstår att det skapar irritation att inte komma i kontakt med oss men vi kan inte göra på ett annat sätt då den personal som behöver svara på frågor också måste kunna hantera båda våra webplattformar för att kunna ge kunderna besked. Genom att fokusera på att packa ut de ordrar vi har i systemet så vinner både vi och kunderna tid.

Bästa Djurgårdshälsningar

Djurgården Hockey