Succé för stadsdelströjan – 9 514 exemplar bokade
Publicerad: 2020-06-02
Nyhet
Det var en utökad kollektion som släpptes upp av den gamla klassikern – stadsdelströjan. Kollektionen har gjort succé och när vi i söndags stängde försäljningen i Djurgårdsbutiken så var det efter en bred spridning geografiskt av tröjorna. Totalt sålde 9 514 tröjor under kampanjen. Otroligt. Bilden ovanför visar spridning i Stockholm – Vår Stad.

Det var många Djurgårdare som ville visa upp sin stadsdel tillsammans med Djurgården för att visa upp sina färger dubbelt upp. Vi kan inte beskriva trycket med något annat ord än en succé. Försäljningen har skett enbart via difshop.se och där sitter man med ordrar som gör att det kommer skickas ut tröjor i några veckor till för att ha tillgodosett samtliga beställningar.

Vi har haft en kontinuerlig uppdatering av vilka stadsdelar som har legat i topp av försäljningen där några stadsdelar legat i toppen nästan hela tiden. Men det var en stödtröja för Östra Station som sprang hem med första priset med sina 562 tröjor.
{!A}

Vi vill tacka alla som har köpt en tröja och vi vet att du kommer trivas i din samtidigt som du visar DIF i hemmaområdet.

Djurgården Hockey