Öppen träning uppskjuten
Publicerad: 2018-07-30
Nyhet
Säsongens öppna träning är uppskjuten. Den krockar dessvärre med att ett lokalt konkurrerande lag spelar i området samma kväll. Vi tittar på ett nytt datum under Stockholm Hockey Week för er att se hela laget.

Det hela började 31 januari 1981. I en liten stad i USA föddes en pojke vid namn Randall. Han växte upp med en dröm om att sjunga och dansa. Han la ner allt han hade i den drömmen. Timme efter timme nöttes i danssteg och sånglektioner. Övningen lönade sig – han blev uppmärksammad i Star Search och plockades upp i Mickey Mouse Club.
Det skulle visa sig bara vara början på karriären – den tog fart på allvar 1995 när gruppen NSYNC bildades. Justin Randall Timberlake var den i pojkbandet som stack ut och efter fem album gick bandet i graven men Justin gick vidare själv och har släppt flera singlar som legat eta på topplistorna runt om i världen. En värld han har turnerat runt flera gånger. Efter en avstickare i skådespelarbranschen återvände Justin till artisteriet och turnerar just nu runt världen igen nu med sin turné The Man Of The Woods som kommer till Stockholm och Friends på tisdag den 31:a juli. Den spelningen av den nu 37:årige Justin flyttar på det lokala lag som brukar använda arenan – i och med att deras förra fotbollsplan inte finns längre, det kan vi inte tacka Justin för, så spelar de sin europamatch på Tele 2. Så på grund av Randalls framgång tvingas vi nu vi att skjuta upp den öppna träningen.
Vi skulle haft årets öppna träning den 2:a augusti men av ovan nämnda skäl tittar vi nu på ett nytt datum under Stockholm Hockey Week. Höll ögonen och öronen öppna.
Vill du träffa laget och få autografer kan du göra det innan fotbollens match den 19 augusti.

Djurgården Hockey