• Huvudsponsorer

Nyman vill ta fler poäng

13 januari 2018 14:34
Nyhet

Assisterande tränare Stefan Nyman var mycket imponerad över lagets insats mot Färjestad där man vände och vann. Och målen som gjordes osade klass!


DIF kommer till dagens match med en seger i ryggen. Färjestad besegrades med 3-2 efter tre ursnygga mål. Assisterande tränare Stefan Nyman såg en bra laddning inför matchen och var väldigt nöjd med tre poäng.

– Vi var extremt laddade eftersom vi inte kom upp i rätt nivå mot Frölunda förra lördagen. I stora delar gör vi en väldigt bra match. Vi är intensiva, åker mycket skridskor och följer vår struktur i spelet.

– Vi låg under stora delar av matchen men kände att vi var det bättre laget. Skulle vi fortsätta skulle vi till slut vinna.

Målen som gjordes var riktiga klassmål. När Nyman får frågan om vilket som var snyggast krävs det lite betänketid. Till slut faller det på Djurgårdens första mål där Possler stod för målet.

– Alla tre är snygga men det första är ju väldigt snyggt. Det börjar från Högström till Linus Johansson som hittar Jonathan Davidsson. Det är många detaljer som är roliga att se. Intensiteten i momenten är på en hög nivå. Att spela i det tempot och utföra det vi gör....det är lätt att man inte hinner med. Linus drar sin kille där. "Jonte" kommer in och fryser situationen innan han passar så att Possler får öppet mål. Att göra det medan det går extremt snabbt, det är imponerande, säger Nyman.