• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Idag 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Nyman vill ta fler poäng

13 januari 2018 14:34
Nyhet

Assisterande tränare Stefan Nyman var mycket imponerad över lagets insats mot Färjestad där man vände och vann. Och målen som gjordes osade klass!


DIF kommer till dagens match med en seger i ryggen. Färjestad besegrades med 3-2 efter tre ursnygga mål. Assisterande tränare Stefan Nyman såg en bra laddning inför matchen och var väldigt nöjd med tre poäng.

– Vi var extremt laddade eftersom vi inte kom upp i rätt nivå mot Frölunda förra lördagen. I stora delar gör vi en väldigt bra match. Vi är intensiva, åker mycket skridskor och följer vår struktur i spelet.

– Vi låg under stora delar av matchen men kände att vi var det bättre laget. Skulle vi fortsätta skulle vi till slut vinna.

Målen som gjordes var riktiga klassmål. När Nyman får frågan om vilket som var snyggast krävs det lite betänketid. Till slut faller det på Djurgårdens första mål där Possler stod för målet.

– Alla tre är snygga men det första är ju väldigt snyggt. Det börjar från Högström till Linus Johansson som hittar Jonathan Davidsson. Det är många detaljer som är roliga att se. Intensiteten i momenten är på en hög nivå. Att spela i det tempot och utföra det vi gör....det är lätt att man inte hinner med. Linus drar sin kille där. "Jonte" kommer in och fryser situationen innan han passar så att Possler får öppet mål. Att göra det medan det går extremt snabbt, det är imponerande, säger Nyman.