• Huvudsponsorer

Krügers hockeyskola en succé

6 augusti 2018 15:01

Marcus Krügers hockeyskola är slut för den här sommaren. 70 deltagare från fem nationer har fått hockeyträning under sommaren på Hovet och det har varit en succé.
– Det har varit fullt av glada, trötta och nöjda spelare. Vi hade inte en plats över och det visar att vi håller i en bra och givande utbildning, säger vice VD KG Stoppel.


Under en vecka har det varit full aktivitet i Hovet när vår ordinarie verksamhet har fått sällskap av ungdomar som deltagit i Marcus Krügers hockeyskola. Det är Och 70 deltagare från totalt fem nationer har varit på plats för att lära sig mer om ishockey.
– Det har varit en succé. Mycket hockey både på och utanför isen men samtidigt fullt av skratt. Det är viktigt att barnen även har roligt när de är på läger. Det har varit fullt av glada, trötta och nöjda spelare. Vi hade inte en plats över och det visar att vi håller i en bra och givande utbildning som efterfrågas, säger vice VD KG Stoppel.

Marcus Krüger var på plats under en av dagarna och deltog i passen. Han var med i övningarna och pratade med många av deltagarna. – Grymt kul att vara här. Se grabbarna och tjejerna som bara kör hela dagarna. Jag försöker hjälpa till med det jag kan. Jag svarar på de frågor jag kan när de har några. Det är bra energi här ute, säger Marcus Krüger.

Nu ser vi fram emot att se vilka av namnen som tar sig hela vägen upp i A-laget i framtiden. Tack till alla som har varit med och alla ledare som lärt ut.
Den här upplagan blev snabbt fullbokad och nästa sommar finns en ny chans att vara med.