Presentation av kandidat till styrelsen: Danijela Rundqvist

29 juli 2021 15:00
Årsmöte

Inför stundande årsmöte kommer Djurgården att presentera respektive föreslagen kandidat till styrelsen. Varje kandidat kommer att introduceras med en kortare text samt bild, med den tidigare landslagsspelaren och Djurgårdsprofilen Danijela Rundqvist näst på tur.


Danijela Rundqvist är gift med den före detta hockeyspelaren Nils Ekman och har tre barn. Är utbildad i affärskap, ledarskap och ekonomi på Handels-Cruyff Institute. Driver idag egen konsultverksamhet. Representerar Sveriges olympiska Kommitté och Connect Management Group (CMG), som är en agentur för kvinnliga damfotbollspelare.

Danijela är, som säkert de flesta vet, en tidigare hockeyspelare med stor erfarenhet. Hon har bland mycket annat spelat 223 landskamper för Sverige, deltagit i tre OS (2002, 2006 och 2010) samt sju VM. Har utsetts till Årets hockeytjej (2008) och månadens Stockholmare (2006). Hon vann Mästarnas mästare 2015, samt är mycket välkänd inom idrottsvärlden och hos allmänheten. Har varit verksamhetschef för Djurgården IF Damhockey.