Rösta fram en Djurgårdare till Guldgallret

24 januari 2023 13:00
Herrlag

HockeyAllsvenskan och C More har presenterat sina 30 nomineringar till Guldgallret, priset som ligans främsta junior. Carl Lindbom, Calle Odelius, Noah Östlund, David Blomgren, Jonathan Lekkerimäki och Liam Öhgren finns med på listan och du kan rösta fram Djurgårdsspelarna till att bli slutkandidater.


För det 14:e året i följd kommer Guldgallret att utses. Priset tillfaller HockeyAllsvenskans främsta junior och delas ut av ligan tillsammans med C More.

Nu har även de 30 nominerade namnen presenterats, en lista som innehåller hela sex Djurgårdsspelare. Målvakten Carl Lindbom, försvararen Calle Odelius och forwardskvartetten Noah Östlund, David Blomgren, Jonathan Lekkerimäki och Liam Öhgren är alla nominerade till priset.

Listan på 30 namn kommer att bantas ner till tio slutkandidater, för att sedan bli fem finalister. Finalisterna utses av en jury.

Du som Djurgårdare kan vara med och ge våra sex talanger chansen att bli finalist. För fram till och med den 10:e februari har du chansen att lägga din röst på de nominerade Djurgårdsspelarna. De tio juniorer som tagit emot flest röster kommer att presenteras i C More den 15:e februari, så gör din röst hörd!

Lägg din röst på Guldgallret här.