Målkalas och klart för Topp-10
Publicerad: 2019-12-02
Junior
Tre segrar på tre dagar och 19 mål framåt. Nu är vårt J20-lag klart för Topp 10-serien.

Det blev en rolig helg för vårt J20-lag.
Tre matcher på tre dagar och vi började med dubbelmöte mot Mora. I det första mötet, i fredags, var laget kryddat med Alexander Holtz. Och han levererade omgående.
Efter 40 minuter hade Holtz gjort fyra mål och ett assist och hann göra ytterligare en målgivande passning innan slutsignalen ljöd och förkunnade att vi vann med hela 10–1.
Dagen därpå blev en ny storseger mot Mora. Efter två perioder var matchen avgjort när vi hade gått upp i en 5–0-ledning, något som blev 6–1 innan matchen var slut.
Extra roligt var det faktum att vi hade sex olika målskyttar i matchen.
Tredje matchen på tre dagar spelades i går, söndag, och det var serieledaren Leksand som stod för motståndet.
Oscar Bjerselius gav oss ledningen redan 33 sekunder in i matchen, men Leksand kvitterade i mellanperioden innan vi kunde återta ledningen genom Oskar Jellvik i upptakten av period tre. Leksand hann kvittera ytterligare en gång och matchen gick till förlängning. Där avgjorde Anton Malmström.
Segrarna innebär att det i princip är klart att vi slutar tvåa i tabellen och kommer spela J20 topp-10 efter jul.
Vårt J18-lag har inte spelat match i helgen, men är redan klart för J18 Allsvenskan efter jul. Tre matcher återstår i nuvarande serien och vi möter Södertälje i morgon, tisdag.