• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

Brodin inför första finalen

21 april 2019 09:00
Nyhet

Daniel Brodin ser framemot den första finalen på nio år. Daniel spelade finalerna för nio år sedan men han har en annan roll i laget nu, än vad han hade då. Han tycker även att Frölunda är ett starkt lag men som går att besegra.


Säsongen börjar gå mot sitt slut och Daniel Brodin ska spela final igen!

– Skitkul! Vi har krigat hårt i många månader nu. Det började med sommarträningen och sedan en lång säsong… vi slog ut Skellefteå och Färjestad och nu är vi här! Vi förtjänar finalplatsen och vi ska bara njuta och köra, säger Daniel.

Det är Djurgårdens första finalserie sedan säsongen 09/10. Brodin, Josefson och Engqvist (långtidsskadad) är de tre spelarna som var med redan då. För Brodin är det underbart att det är dags igen.

– Det är skitkul! Han och jag (Jacob Josefson) pratade om det nyligen, vi vill vinna tillsammans och nu är det nära. För mig ser det ut lite annorlunda än vad det gjorde för nio år sedan. Han (Jacob Josefson) fick ju spel lite mer och göra lite poäng för nio år sedan. Jag tror jag gjorde 4-5 minuter varje match då. Nu har jag en större roll i laget och det är väldigt roligt att vi får spela tillsammans också. Vi lyckades inte gå hela vägen förra gången, men det skulle vara grymt om vi gjorde det i år.

Frölunda står som motståndare och Brodin tycker att det är ett bra motstånd att ställas mot.

– Kul med Frölunda! De är ett bra lag, roliga matcher och publiken där nere är bra den också. Sen är det ett skridskostarkt lag, med ett bra powerplay och skickliga spelare. Vi får åka mycket och spela tufft. Vi måste vara redo när pucken släpps och köra på från start. Om vi kommer upp i den nivå vi bör ligga på då kommer det att gå bra.