• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Sex poäng igår av drömfemman

29 september 2017 14:30
Nyhet

Vår förstafemma fortsätter att leverera. Med tre mål och tre assist drog de in sex nya spelarpoäng och tre viktiga poäng till laget. Nu siktar vi in oss på AIK.


Backparet Högström-Pettersson bakom kedjan Bourque-Engqvist-Lundh har gjort succé så här långt i SHL. Tre mål och tre assist mot Brynäs senast - totalt har de skrapat ihop 19 poäng på fyra matcher.

Djurgården har tagit poäng i tre raka matcher, två av dem har blivit segrar och en strafförlust. Vi är inne i en positiv trend och det är vår förstakedja som sätter trenden. Det är de som har mest istid av våra forwards. De tar dessutom tillvara på istiden.

René Bourque är den i laget som skjutit flest skott på mål i Djurgården: 12 skott med en effektivitet på 25%. Andreas Engqvist vinner 70% av tekningarna i offensiv zon - vikten av det såg vi inte minst vid Jesper Petterssons 2-1 mål mot Brynäs igår.

Sveriges vassaste
Backparet är Högström-Pettersson är SHLs farligaste. Sju poäng har de spelat ihop. Två mål och fem assist på de inledande matcherna. De är ett par att hålla ögonen på.

Engqvist och Högström är top tre av blockerade skott i Djurgården med fem var - bara Lagesson är bättre med sina 8. Då har han spelat en match mindre än de flesta.

Ny chans för poäng och möjlighet att se spelarna leverera på lördag. Skellefteå kommer med mycket folk kan det vara bra att veta.
Kom till Hovet.