Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan

Henrik Eriksson kommer att vikariera som lagkapten

20 november 2018 13:27
DIFTV

Skadorna på Andreas Engqvist och Jacob Josefson har gjort att Robert Ohlsson har fått välja ut en ny kapten ur truppen. Valet blev Henrik Eriksson och Robert är övertygad om att Hank kommer att växa med uppgiften.


Henrik Eriksson har blivit utsedd till kapten i Jacob Josefson och Andreas Engqvists frånvaro. En nygammal uppgift för Hank som inledda säsongen 15/16 som kapten innan Calle Ridderwall tog över då.

Hank är en annan typ av ledare än vad både Engqvist och Josefson är. Både Ante och Josef leder främst genom sättet de spelar på medan Hank är mer verbal och pushar på sina medspelare genom att elda på dem i båset.

Robert Ohlsson är inne på att vi har hamnat i en liknande situation som vi befann oss i under förra säsongen och påpekar att det här öppnar upp för att andra spelar ska få chansen att visa vad de går för på isen.

Henrik Eriksson trycker på samma saker och att vi befinner oss i en tuff period med många skador men att alla i laget kämpar på och att alla är beredda att dra lasset tillsammans.