• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Idag 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Poängbäst och nu med en central roll i DIF

16 november 2017 09:29
Intervju

Patrik ”Peppe” Lundh har haft en kanoninledning på säsongen. Med 4 mål och 10 assist och 14 poäng har han gjort flest poäng i Djurgården.


Peppe Lundh har haft ena fast plats i förstafemman där hann gjort det riktigt bra i seriens första 17 omgångar. Mot Frölunda spelade han center med Bourque och Ridderwall vid sin sida. En inte helt ovan roll - då han spelade center under juniortiden.

– Ja, jag har spelat center när jag var yngre men inte på seniornivå. Skillnaden mot att vara forward är att du har ett mer defensivt ansvar också och behöver jobba lågt i egen zon för att hjälpa backarna. Som forward är du högt upp i banan och forecheckar.

Den nykomponerade kedjan med Ridderwall och Bourque skapade många möjligheter under matchens gång. Firma Ridderwall/Lundh har inte spelat tillsammans sedan bortapremiären mot Leksand förra säsongen.

– Ja, vi snackade om det igår. I första matchen mot Leksand förra säsongen så spelade vi tillsammans och sen dess har vi inte spelat tillsammans så det var kul. Calle har visat bra form och varit het nu på slutet, säger Lundh.

Peppe Lundh har även han visat sig ha bra form. Med sina 14 poäng är han bästa poängplockaren i hela laget. Platsen i förstafemman har givit honom en trygghet som gjort att han finner ro i sitt spel.

– Det är klart att det finns en trygghet. Gör man en mindre bra match så är man kvar nästa match och kan köra på. Man bygger även kemi med sina lagkamrater när man vet vart man har varandra i stället för att hatta runt. Jag har fått mycket förtroende och spelat med bra spelare, säger Peppe Lundh ödmjukt.

I kväll väntar match mot Växjö - ett lag Djurgården vunnit mot den här säsongen (2-1 hemma). Från sin centerpostion vill ”Peppe” förbättra ett par detaljer i spelet.

– Att läsa av i egen zon lite mer. Till exempel hur man kan hjälpa backarna på bästa sätt och vända spelet lite bättre.

Biljetter till kvällens match mot Växjö