125-årsfirande i Annexet innan match
Publicerad: 2016-12-29
125-årsmatch

Missa inte vårt 125-årsfirande i Ericsson Globen fredagen den 30 december mot Frölunda. Innan matchen håller vi Annexet öppet för alla djurgårdssupportrar som vill mingla runt och lyssna på intervjuer med massa djurgårdsprofiler. 

Biljetter till DIF-Frölunda köper du på vår [biljettsida](http://difhockey.ebiljett.nu/Home/tickets/54/False). Annexet öppnar klockan 17:30

Förutom intervjuer med färgstarka profiler kommer vi tillsammans med City Gross Kungens Kurva att bjuda de 300 första besökarna på en 125-årstårta. Även SM-bucklan från 61/62 kommer att finnas på plats - så passa på att ta en bild tillsammans med bucklan.

I Annexets bar kan du köpa en öl och wrap för 125 kronor alternativt Loka och wrap för 125 kronor. 

Intervjuschema i Annexet

17:45: Lars Erbom ordförande i Alliansen

17:50: Kurt Svensson, Lasse Björn, Peter Wallin och Rolf Ridderwall

18:15: Björn Nord, Jimmie Ölvestad, Nils Ekman och Danijela Rundqvist

Jimmie Ölvestad, i dag fystränare i Djurgården, om sina gamla lagkamrater Björn Nord och Nils Ekman som kommer att intervjuas på scenen: 

- Björne (Björn Nord) var en av de etablerade när jag kom upp i A-laget på 90-talet. Han var ju en kärnspelare då och en av ledargestalterna i laget.

- Nisse (Nils Ekman) spelade jag med under lock out-säsongerna i DIF. Det är ju en väldigt glad person och en glädjespridare. På isen var han väldigt skicklig. Lite egen i sitt mönster på isen på så sätt att han stack ut och gick sin alldeles egna väg.

Att tänka på inför nedsläpp: Kom i tid!

Innan matchen kommer vi att ha en ceremoni på isen. 

Djurgården Hockey