• Huvudsponsorer

Sjätte raka vinsten

19 oktober 2019 20:04
Dam

Ikväll tog vi vårt pick och pack och åkte till Enebybergs Ishall för att möta SDE för andra gången för säsongen. Vi var revanschsugna från förra gången och revansch tog vi.


Pucken släpptes och vi inledde inte fullt så bra.
– Vi är lite långsamma i första perioden i allt vi gjorde men vi var ändå bättre än SDE, säger Rickard Hårdstam, assisterande tränare.

Första perioden slutar också mållös och inför andra perioden var det framförallt farten som behövde upp, och det lyckades vi med.

– I andra perioden ökar vi farten och har bättre kontroll. Bättre passningsspel och lyckas skapa farten och bättre noggrannhet, fortsätter Hårdstam.

Det är också i andra perioden som första målet kommer, signerat Jennifer Wakefield, drygt tre minuter in. Därefter ska det dröja tills det är två minuter kvar av perioden när nästa mål kommer, lyckligtvis ytterligare ett djurgårdsmål denna gång från lagkapten Andrea Dalens klubba.

I tredje och sista perioden börjar vi slarva lite och framförallt efter 3-0 målet som kom i mitten av perioden från Wakefield. Vi lyckas hålla nollan till slut och med tre mål gjorda ta tre poäng.

– Det är några misstag här och där men överlag är jag nöjd, säger Hårdstam och fortsätter,

– Det är alltid skönt att vinna och mycket lättare när man vinner. Det är bara att fortsätta, vara ödmjuka..varje match är en ny match.