• Huvudsponsorer

Bergfors i poängstim

6 januari 2018 12:12
Nyhet

Niclas Bergfors har verkligen hittat formen. Fem poäng på de fem senaste matcherna vittnar om att poängen börjat trilla in.


I dag är det dags för den tredje matchen denna vecka. Rögle och Örebro borta har avverkats. Mot Örebro senast hamnade Bergfors återigen i poängprotokollet. Naturligtvis skönt för honom själv, även om han ödmjukt lyfter fram lagets insats.
– Det gick bra för mig, men det var skönt att komma tillbaka som lag också. Vi ville komma tillbaka efter Rögle och spela med fart och få pucken djupt i deras zon. Det passar mig bättre också. Hank (Henrik Eriksson) och Ljungh var grymma också, säger Bergfors, som bbeskriver målet på följande sätt:

– Du kan inte styra om du inte är framför mål. Jag kom in där på mål och Ljungh gjorde ett bra jobb som tog bort en back. Fick en bra touch på pucken in i mål, säger Bergfors, som ofta står och nöter extra efter träningarna.

Vad sa ni efter Rögle-matchen i början av veckan
– Det var en dålig torsk. Vi pratade om att komma tillbaka och kriga och tävla. När vi tävlar hårt går det bra och det blev bättre mot Örebro.

JK-dagen väntar i dag. Lätt att tagga till?
– Vi har haft många bortamatcher och mycket bussresor så det är skönt att komma hem och få en ordentlig hemmamatch på Hovet där vi har bra självförtroende. Det ska bli jättekul.