Mathea Fischer förstärker damlaget

3 juli 2020 08:07
Nyhet

Norska landslagscentern Mathea Fischer är klar för Djurgården. Hon har de senaste fem åren spelat i kanadensiska universitetsligan. 22-åringen är redo för SDHL och ser fram emot att komma till Djurgården.
– Jag ser mycket fram emot att få bli en del av laget och träffa spelarna. Jag är stark offensivt och kommer bidra med en positiv energi, säger hon.


Vi har gjort klart med den norska landslagscentern Mathea Fischer som ansluter till laget efter sommarupphållet. 22-åringen är en offensiv styrka som har spenderat de senaste fem åren i Kanada och spelat universitetshockey. Hon har varit en fast del i norska landslaget sen 2013.
– Djurgården är en bra klubb som det ska bli kul att vara en del av. Jag har pratat med Andrea Dalen och Karoline Pedersen som jag känner från landslaget och de har bara positiva saker att säga, menar Mathea.

– Jag vill vara med och hjälpa laget gå för SM-guld igen. Jag är en offensiv spelare och vill bidra där men kommer samtidigt att sprida en positiv energi i laget. Jag kommer till Djurgården eftersom jag vill utveckla mig som spelare och det kan jag göra i Djurgården.

Vi hälsar Mathea Fischer välkommen till Djurgården.