Fortsatt dystra resultat i SDHL
Publicerad: 2019-09-21
Dam
HV71 hade övertaget under stora delar av lördagens match och hade det inte varit för Lovisa Berndtsen i Djurgårdsmålet så hade siffrorna blivit ännu större. Nu blev det en 1-4-förlust och just nu ligger vi sist i tabellen med 0 poäng på tre matcher.

HV71 tog kommandot från första nedsläpp och kunde göra 1-0 tidigt i powerplay. Matchen innehöll många utvisningar och det var mycket känslor på isen.

I den andra perioden gick HV71 upp i en 2-0-ledning, däremot skulle nyförvärvet Ali Munroe, skaka liv i matchen med att reducerar i ett 5-3-powerplay. 2-1 höll sig perioden ut.

Någon kvittering kom aldrig. Istället kunde HV71 göra 3-1, också det i powerplay under upptakten av den tredje perioden. Två minuter kvar av matchen tåg vi en timeout och Berndtsen lämnade kassen. HV71 dödade matchen med att sätta 4-1 i öppen kasse.

Skotten vanns av HV71 med 14-36.