• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep

Tack för allt Stefan Nyman

7 maj 2019 17:00
Nyhet

Stefan Nyman har valt att lämna Djurgården efter den här säsongen. Han har varit med på hela resan från hockeyallsvenskan till årets finalspel och har valt att söka en ny utmaning.
– Vi startade i hockeyallsvenskan när jag kom hit och nu har vi nått en position som topplag i Sverige. Där känner jag att jag har nått mitt uppdrag, säger Stefan Nyman. Se hela intervjun här ovanför.


Efter sex år i Djurgårdens tränarstab väljer Stefan Nyman nu att lämna oss. Han har gett allt under de år han har representerat Djurgården och har verkligen varit med på hela resan från ett ekonomiskt och sportsligt botten till den position vi befinner oss i just nu. Han har med sitt otroligt duktiga öga för detaljer legat bakom vårt försvarsspel och utvecklingen av de backar som år efter år tagit nya kliv. – Vi startade i hockeyallsvenskan när jag kom hit och nu har vi nått en position som topplag i Sverige. Där känner jag att jag har nått mitt uppdrag, säger Stefan Nyman. Det har varit många utmaningar och en fantastisk resa, måste jag säga, fortsätter han.
Joakim Eriksson fick beskedet under måndagen.
– Min första reaktion var chock. Vi har en väldigt nära och tät relation. Jag var tyst och sen fick han en kram, säger sportchefen Joakim Eriksson. Vi kom hit samtidigt. Tidigt den säsongen fann vi en gemensam vision om vart vi ville komma med Djurgården. Han har betytt oerhört mycket för den här föreningen. Jag önskar honom all lycka i framtiden.
Vi vill tacka Stefan Nyman för alla år och timmar han har lagt ner på oss. Vi önskar honom ett stort lycka till i fortsättningen.

Vi har påbörjat processen med att utse Stefan efterträdare och återkommer med mer information när det är klart.