Djurgården Hockey presenterar Athletic Work som partner

23 juni 2022 20:00
Företag

Vi välkomnar med stor glädje Athletic Work som ny officiell partner till Djurgården Hockey, på ett avtal skrivet över två år. Athletic Work erbjuder ett viktigt stöd för våra idrottare och vi ser fram emot möjligheten att utveckla samarbetet ytterligare.


– Samarbetet med Djurgården Hockey är självklart för oss, då flera av dam- och juniorspelarna sedan tidigare har deltidsjobb hos våra partners. Det känns nu extra kul att vara med på den redan startade spännande resan tillbaka till SHL, kommenterar Athletic Works grundare Linus Westerlund.

Som ny officiell partner till Djurgården Hockey tar Athletic Work nu alltså ytterligare ett kliv in i Djurgårdsfamiljen. Parterna har tecknat ett tvåårigt avtal, där Athletic Work stöttar föreningen på resan tillbaka.

– Vi är enormt stolta över partnerskapet med Athletic Work och vi ser en stor potential i att kunna utveckla samarbetet ytterligare under de kommande två åren. Deras kärnverksamhet är väldigt relevant för oss och vi tycker att det superkul att de visar så positiv tillväxt, inte minst eftersom att de ger idrottare möjligheten att kombinera en idrottslig satsning med flexibelt arbete som komplement. Alla blir vinnare. Individen, föreningen och samhället, säger Djurgårdens VD Thomas Kraft.

Athletic Work verkar utifrån målet att stötta idrottare i sin satsning genom att erbjuda jobb, oavsett om det handlar om ett heltids-, deltids- eller extrajobb. Att göra en satsning på en idrott kan vara såväl utmanande som tidskrävande, men genom att anlita Athletic Work underlättar företaget för idrottaren i satsningen mot sitt mål.

– Många idrottare känner sig starkt förknippade med sin idrott och kanske till och med identifierar sig med den, så när karriären tar sitt slut är det inte ovanligt att man känner sig vilsen och osäker på vad nästa steg är. Vi på Athletic Work vill hjälpa till att hitta den nya banan för idrottaren genom att ta till vara på de egenskaper som idrotten har bidragit med samt att vägleda dem rätt på arbetsmarknaden, förklarar Westerlund.