• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Slutsålt igen. Femte slutspelsmatchen i rad

10 april 2019 13:31
Nyhet

Nu finns det inga platser kvar på Hovet. 8094 platser är bokade. Det är femte slutspelsmatchen i rad som vi fyller Hovet.

  • Vi är väldigt nöjda att våra supportrar kommer och stödjer oss på plats och bidrar till en fantastisk inramning och ger oss extra kraft på isen. Nu har vi fyllt alla slutspelsmatcher och om det blir en sjätte semifinal kommer vi flytta in i Globen. Det ger ytterligare 5000 åskådare chansen att se oss spela och uppleva slutspelshockey, säger Jenny Silfverstrand.

Slutspelet har varit en succé för oss både på isen och på läktarna så här långt. Med två dagar kvar till semifinal 4 så har vi fyllt Hovet igen. Femte raka matchen i slutspelet med smockfulla läktare. Trycket på försäljningen är stor och nu kommer vi att vid en eventuell sjätte semifinal spela i Ericsson Globe.
– Vi är väldigt nöjda att våra supportrar kommer och stödjer oss på plats. Vi har alla sett betydelsen för spelarna när publiken sätter på trycket till max. Nu har vi fyllt alla slutspelsmatcher och om det blir en sjätte semifinal kommer vi flytta in i Globen. Det ger 5000 ytterligare människor chansen att se oss spela och uppleva slutspelshockey, säger VD Jenny Silfverstrand.
Vi har spelat många matcher på Globen genom åren och vet att ett fullsatt Globen också skapar ett tryck och en stämning som är enorm. Det här är alltså OM vi kommer till ett läge där en sjätte semifinal behöver spelas.