• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt

Slutsålt igen. Femte slutspelsmatchen i rad

10 april 2019 13:31
Nyhet

Nu finns det inga platser kvar på Hovet. 8094 platser är bokade. Det är femte slutspelsmatchen i rad som vi fyller Hovet.

  • Vi är väldigt nöjda att våra supportrar kommer och stödjer oss på plats och bidrar till en fantastisk inramning och ger oss extra kraft på isen. Nu har vi fyllt alla slutspelsmatcher och om det blir en sjätte semifinal kommer vi flytta in i Globen. Det ger ytterligare 5000 åskådare chansen att se oss spela och uppleva slutspelshockey, säger Jenny Silfverstrand.

Slutspelet har varit en succé för oss både på isen och på läktarna så här långt. Med två dagar kvar till semifinal 4 så har vi fyllt Hovet igen. Femte raka matchen i slutspelet med smockfulla läktare. Trycket på försäljningen är stor och nu kommer vi att vid en eventuell sjätte semifinal spela i Ericsson Globe.
– Vi är väldigt nöjda att våra supportrar kommer och stödjer oss på plats. Vi har alla sett betydelsen för spelarna när publiken sätter på trycket till max. Nu har vi fyllt alla slutspelsmatcher och om det blir en sjätte semifinal kommer vi flytta in i Globen. Det ger 5000 ytterligare människor chansen att se oss spela och uppleva slutspelshockey, säger VD Jenny Silfverstrand.
Vi har spelat många matcher på Globen genom åren och vet att ett fullsatt Globen också skapar ett tryck och en stämning som är enorm. Det här är alltså OM vi kommer till ett läge där en sjätte semifinal behöver spelas.