• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep

Linus tror på tighta matcher mot Malmö

21 januari 2019 13:23
Nyhet

Sex poäng på två dagar. Mörka december har bytts ut mot ljusa januari. Linus Hultström gjorde det viktiga 1-0 målet i 3-0 segern mot Brynäs i lördags och han talar om att det är en skön stämning i spelartruppen just nu.


– Vi gör två bra matcher mot Brynäs. Vi började med en stark prestation på bortais för att sedan göra det ännu bättre hemma på Hovet, där vi dessutom håller nollan. Sex viktiga poäng och det är väldigt skönt för laget, säger Linus.

Linus Hultström hittade nätet i den första perioden från en nästan omöjlig vinkel. Linus mål kom under en period där det var Brynäs som låg på och var närmast att ta ledningen i matchen.

– Man får ta de chanser man får och det kanske var lite turligt att pucken gick in. Men det är roligt att göra mål. Framförallt på hemmaplan. Jag kom ner på kanten såg jag att det fanns en liten lucka där. Det var det enda jag hade att skjuta på. Målvakten täckte målet väldigt bra men det fanns ett lite utrymme kvar. Det var skönt, vi gjorde en bra första period, även fast Brynäs var bättre de första 10 minutrarna. Vi gick till paus med ledning och sen var det ruggigt starkt av våra BP-killar att städa av 3mot5-spelet. Det vände matchen till vår fördel och sedan har vi den sista perioden. Där det inte var något snack utan vi spelade av den tryggt.

Nu väntar Malmö två gånger om. Första matchen är imorgon ner i Malmö och sedan spelas ett returmöte hemma på Hovet nu på torsdag. I de fem senaste matcherna har resultatet blivit 4-3 till något av lagen. Ett lite udda resultat som det inte finns någon bra förklaring på.

– Malmö blir en tight match. Jag tycker att alla matcher nu har blivit tighta. Tabellen drar ihop sig och vi har en skön känsla i laget. Vi måste spela lika bra som vi gjorde senast. Det blir ofta tighta matcher mot Malmö och det är en bra fråga varför matcherna alltid slutar 4-3 till nått av lagen. Jag vet inte varför, förutom att det brukar vara jämnt. Men jag tycker att vårt boxplay och powerplay ser bra ut just nu och om vi höjer oss ytterligare i 5mot5-spelet, tror jag att vi kommer göra fler än fyra mål och släppa in färre än tre.

Biljettlänk till matchen mot Malmö på torsdag har - Här! Nedsläpp 19.00.