• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov

Linus tror på tighta matcher mot Malmö

21 januari 2019 13:23
Nyhet

Sex poäng på två dagar. Mörka december har bytts ut mot ljusa januari. Linus Hultström gjorde det viktiga 1-0 målet i 3-0 segern mot Brynäs i lördags och han talar om att det är en skön stämning i spelartruppen just nu.


– Vi gör två bra matcher mot Brynäs. Vi började med en stark prestation på bortais för att sedan göra det ännu bättre hemma på Hovet, där vi dessutom håller nollan. Sex viktiga poäng och det är väldigt skönt för laget, säger Linus.

Linus Hultström hittade nätet i den första perioden från en nästan omöjlig vinkel. Linus mål kom under en period där det var Brynäs som låg på och var närmast att ta ledningen i matchen.

– Man får ta de chanser man får och det kanske var lite turligt att pucken gick in. Men det är roligt att göra mål. Framförallt på hemmaplan. Jag kom ner på kanten såg jag att det fanns en liten lucka där. Det var det enda jag hade att skjuta på. Målvakten täckte målet väldigt bra men det fanns ett lite utrymme kvar. Det var skönt, vi gjorde en bra första period, även fast Brynäs var bättre de första 10 minutrarna. Vi gick till paus med ledning och sen var det ruggigt starkt av våra BP-killar att städa av 3mot5-spelet. Det vände matchen till vår fördel och sedan har vi den sista perioden. Där det inte var något snack utan vi spelade av den tryggt.

Nu väntar Malmö två gånger om. Första matchen är imorgon ner i Malmö och sedan spelas ett returmöte hemma på Hovet nu på torsdag. I de fem senaste matcherna har resultatet blivit 4-3 till något av lagen. Ett lite udda resultat som det inte finns någon bra förklaring på.

– Malmö blir en tight match. Jag tycker att alla matcher nu har blivit tighta. Tabellen drar ihop sig och vi har en skön känsla i laget. Vi måste spela lika bra som vi gjorde senast. Det blir ofta tighta matcher mot Malmö och det är en bra fråga varför matcherna alltid slutar 4-3 till nått av lagen. Jag vet inte varför, förutom att det brukar vara jämnt. Men jag tycker att vårt boxplay och powerplay ser bra ut just nu och om vi höjer oss ytterligare i 5mot5-spelet, tror jag att vi kommer göra fler än fyra mål och släppa in färre än tre.

Biljettlänk till matchen mot Malmö på torsdag har - Här! Nedsläpp 19.00.