• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Linus tror på tighta matcher mot Malmö

21 januari 2019 13:23
Nyhet

Sex poäng på två dagar. Mörka december har bytts ut mot ljusa januari. Linus Hultström gjorde det viktiga 1-0 målet i 3-0 segern mot Brynäs i lördags och han talar om att det är en skön stämning i spelartruppen just nu.


– Vi gör två bra matcher mot Brynäs. Vi började med en stark prestation på bortais för att sedan göra det ännu bättre hemma på Hovet, där vi dessutom håller nollan. Sex viktiga poäng och det är väldigt skönt för laget, säger Linus.

Linus Hultström hittade nätet i den första perioden från en nästan omöjlig vinkel. Linus mål kom under en period där det var Brynäs som låg på och var närmast att ta ledningen i matchen.

– Man får ta de chanser man får och det kanske var lite turligt att pucken gick in. Men det är roligt att göra mål. Framförallt på hemmaplan. Jag kom ner på kanten såg jag att det fanns en liten lucka där. Det var det enda jag hade att skjuta på. Målvakten täckte målet väldigt bra men det fanns ett lite utrymme kvar. Det var skönt, vi gjorde en bra första period, även fast Brynäs var bättre de första 10 minutrarna. Vi gick till paus med ledning och sen var det ruggigt starkt av våra BP-killar att städa av 3mot5-spelet. Det vände matchen till vår fördel och sedan har vi den sista perioden. Där det inte var något snack utan vi spelade av den tryggt.

Nu väntar Malmö två gånger om. Första matchen är imorgon ner i Malmö och sedan spelas ett returmöte hemma på Hovet nu på torsdag. I de fem senaste matcherna har resultatet blivit 4-3 till något av lagen. Ett lite udda resultat som det inte finns någon bra förklaring på.

– Malmö blir en tight match. Jag tycker att alla matcher nu har blivit tighta. Tabellen drar ihop sig och vi har en skön känsla i laget. Vi måste spela lika bra som vi gjorde senast. Det blir ofta tighta matcher mot Malmö och det är en bra fråga varför matcherna alltid slutar 4-3 till nått av lagen. Jag vet inte varför, förutom att det brukar vara jämnt. Men jag tycker att vårt boxplay och powerplay ser bra ut just nu och om vi höjer oss ytterligare i 5mot5-spelet, tror jag att vi kommer göra fler än fyra mål och släppa in färre än tre.

Biljettlänk till matchen mot Malmö på torsdag har - Här! Nedsläpp 19.00.