DIF Summer Hockey Academy – en perfekt julklapp
Publicerad: 2019-12-11
Camp
Redan nu kan du anmäla dig till DIF Summer Hockey Academy, tidigare Marcus Krügers hockeyskola, som vi genomför vecka 31. En perfekt julklapp?

Vecka 31, måndag - lördag, bjuder Djurgården Hockey in till DIF Hockey Summer Academy på Hovet, tidigare Marcus Krügers Hockeyskola. Vi vänder oss till spelare födda 2007-2010. Målvakter kommer, förutom lagpassen, ha egna träningar med Djurgårdens egna målvakstränare. Den röda tråden som vi jobbar med från Herr- och Damlag ner till Ungdom kommer målvakterna få ta del av i form av specifika teman.
Under lägret kommer du också att få chansen att träffa en hel del elitspelare, både från NHL och Djurgården.
– Under lägret kommer vi fokusera på både tekniska moment för individen och speltekniska moment i lagspelet. Allt i linje med Djurgården Hockeys spel- och träningsfilosofi som genomsyrar vår verksamhet från ungdomslag till A-lag. Under sommarens sex dagars långa camp fångar vi upp flera grundteman som utgår från vår röda tråd och skapar en bred inblick i vår verksamhet, säger Jonas Jansson, sportchef Ungdom.

ANMÄLAN OCH MER INFORMATION FINNS HÄR

Med tanke på Marcus Krügers inträde i den schweiziska ligan kommer han att få svårt att besöka vår populära sommarcamp och därför har beslutet tagits att vi kommer fortsätta på vårt Academy-koncept som infattar höstlov, sportlov, påsklov och nu även sommaren. Det nya namnet DIF Hockey Summer Academy kommer skapa en helhet till vår campverksamhet och även om namnet Krüger inte kvarstår så är det inte omöjligt att Marcus ändå kommer besöka oss i framtiden, tillsammans med många andra Djurgårdsprofiler som är aktiva både i NHL och vårt SHL-lag.

Djurgården Hockey