• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Idag 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep

DIF Summer Hockey Academy – en perfekt julklapp

11 december 2019 15:53
Camp

Redan nu kan du anmäla dig till DIF Summer Hockey Academy, tidigare Marcus Krügers hockeyskola, som vi genomför vecka 31.
En perfekt julklapp?


Vecka 31, måndag - lördag, bjuder Djurgården Hockey in till DIF Hockey Summer Academy på Hovet, tidigare Marcus Krügers Hockeyskola. Vi vänder oss till spelare födda 2007-2010. Målvakter kommer, förutom lagpassen, ha egna träningar med Djurgårdens egna målvakstränare. Den röda tråden som vi jobbar med från Herr- och Damlag ner till Ungdom kommer målvakterna få ta del av i form av specifika teman.
Under lägret kommer du också att få chansen att träffa en hel del elitspelare, både från NHL och Djurgården.
– Under lägret kommer vi fokusera på både tekniska moment för individen och speltekniska moment i lagspelet. Allt i linje med Djurgården Hockeys spel- och träningsfilosofi som genomsyrar vår verksamhet från ungdomslag till A-lag. Under sommarens sex dagars långa camp fångar vi upp flera grundteman som utgår från vår röda tråd och skapar en bred inblick i vår verksamhet, säger Jonas Jansson, sportchef Ungdom.

ANMÄLAN OCH MER INFORMATION FINNS HÄR

Med tanke på Marcus Krügers inträde i den schweiziska ligan kommer han att få svårt att besöka vår populära sommarcamp och därför har beslutet tagits att vi kommer fortsätta på vårt Academy-koncept som infattar höstlov, sportlov, påsklov och nu även sommaren. Det nya namnet DIF Hockey Summer Academy kommer skapa en helhet till vår campverksamhet och även om namnet Krüger inte kvarstår så är det inte omöjligt att Marcus ändå kommer besöka oss i framtiden, tillsammans med många andra Djurgårdsprofiler som är aktiva både i NHL och vårt SHL-lag.