Trio tillbaka mot Luleå
Publicerad: 2019-02-27
Nyhet
Robert Ohlsson ser fram emot matchen mot Luleå imorgon som ser ut att spelas inför slutsålda läktare. Han berättar att vi får tillbaka några namn i truppen. – Jacob Josefson, Adam Reideborn och Dick Axelsson är tillgängliga för spel igen, säger han.

Matchen mot Luleå är sista mötet med dem under grundserien och ett möte vi verkligen vill vinna.
– Extremt viktig match, ett toppmöte. Bra lag förlorar inte två i rad och vi vill studsa tillbaka direkt, säger tränaren Robert Ohlsson med tanke på att vi kommer från en förlust mot Växjö.
Han berättar även att vi får tillbaka några av de spelare som saknades senast.
– Vi får tillbaka några namn imorgon. Jacob Josefson, Adam Reideborn och Dick Axelsson är tillgängliga för spel igen, säger Robban.
Bra om vi är skadefria och kan spela ihop kedjorna igen så de känner av varandra utan att behöva tänka för mycket. Det ska sitta på instinkt för att verkligen funka, fortsätter han.

Det är tätt matchande mot slutet nu och tabellen ska avgöras. Vi hade två raka segrar innan vi gick på pumpen i en jämn match mot Växjö senast där de fick in det viktiga första målet.
– Det går undan nu i slutet men vi har en bra känsla. Vi har pratat ihop oss i gruppen och känner att vi har chansen att vinna allt.
Vi är bara några hundra från slutsålt med ett dygn kvar till nedsläpp. Vi vet att många väljer att köpa biljett på matchdagen men det är frågan om det kommer finnas biljetter kvar längre än till lunch.
– Bra med ett slutsålt Hovet. Alltid uppskattat bland spelarna och det blir som en extra utespelare. Det publiken kräver tillbaka är att vi ger järnet i matchen och ger allt, menar Robert.
Han har även en uppmaning till spelarna inför matchen mot Luleå. En nyckel för att det ska bli vinst.
– Viktigt med tålamod mot Luleå och att inte börja chansspela. De är ett väldigt bra defensivt lag och kan tänka sig att spela försvarsspel i 59 minuter om det är det som behövs, avslutar han.
Nu ses vi imorgon på Hovet när pucken släpps 19:00
Sista biljetterna

Djurgården Hockey