• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Adam lämnar för spel i Ryssland

24 maj 2019 16:30
Nyhet

Adam Reideborn har skrivit på ett 1-årskontrakt med ryska Kazan i KHL. Vi önskar honom lycka till och hoppas på att våra vägar kommer att korsas igen i framtiden.


Efter att Adam Reideborn lämnar Djurgården för spel i KHL så har vi bara en målvakt i seniortruppen just nu. Här har ni sportchef, Joakim Erikssons kommentarer om hur läget ser ut idag:

"_Adam Reideborn kommer att lämna oss för spel i KHL och Kazan. Han hade en utköpsklausul som han valt att utnyttja och trots att vi gärna hade sett Adam i Djurgårds-tröjan även nästkommande säsong så önskar vi honom lycka till.

_Det innebär att vi just nu utvärderar marknaden för målvakter och gör en bedömning för hur vi ska parera riskerna och utmaningarna i vårt övriga lagbygge sett till avsaknad av en målvakt och osäkerheten kring Marcus Högström och Emil Bemström utifrån den spelarbudget vi har till förfogande.

Vår nuvarande analys är att vi har en högkvalitativ back- och centerbesättning och att det nu återstår att säkerställa att vi har hittar en bra ersättare till Adam samt att vi i vår nuvarande forwardsbesättning har offensiv spetskompetens för ett topplag.__"