• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Idag 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep

Klart för semifinal efter nollning i München

10 december 2019 22:19
CHL

Vi är klara för semifinal i CHL där tjeckiska Mountfield HK väntar. Vi hade en 5-1 ledning att spela på när vi åkte ner och en hållen nolla av Karri Rämö stängde kvartsfinalen helt.


Vi hade en ledning med fyra mål i ryggen när vi åkte ner till Tyskland och det gav oss såklart ett mycket bra utgångsläge. Red Bull München tänkte dock ge allt de kunde men det kändes som om Karri Rämö släckte det hopp som fanns när han stod för en grym räddning efter en dryg minut där en hemmaspelare kom helt fri framför mål. Han var kompakt och tog avslutet utan att släppa en retur. Där visade han att de skulle få slita för att få in det första målet – något som inte hände. Första perioden slutade mållöst.
Tom Nilsson målskytt
Precis som i hemmamötet så var vi starka i den andra perioden där vi fick till långa anfall och tryckte ner motståndarna. Det utan att tappa fokus på försvarsspelet. Efter ett av de långa anfallen så la backen Tom Nilsson in pucken mot mål. Bra täckning av Mikael Haga så gick pucken in perfekt i målet. Utgången av kvartsfinalen kändes definitivt punkterad.
Tom målbur
Tredje perioden blev av det konstigare slaget. Vi ville spela av den och München var desperata. Så desperata att de började plocka ut målvakten redan 2 minuter in i perioden. Kalle Östman utnyttjade det och målvakten lämnade och kom tillbaks i mål genomgående i avslutningen. Henrik Eriksson satte sista målet när vi defilerade till slutsignalen.
Vi är klara för semifinal där tjeckiska Mountfield HK väntar. Vi återkommer med biljettsläpp och datum när allt är spikat. Nu firar vi avancemanget.