• Huvudsponsorer

Djurgården Hockey och Notar utvecklar samarbetet

10 februari 2018 09:07
Nyhet

Djurgården är glada över att Notar valt att utveckla samarbetet. Sedan tidigare har Notar sponsrat ungdomshockeyn på Hovet men sedan jul exponerar man även varumärket på herrhjälmen.


Berätta mer om Notar och det utvecklade samarbetet med Djurgården Hockey?
– Vi är en av Stockholms största fastighetsmäklare, och har över 30 kontor på strategiska platser runt om stan. Vi har under en längre tid varit en partner till Djurgården Hockey och stöttat DIF Ungdom. Syftet med det utökade samarbetet är att det ska gynna båda parter. Vi vill hitta nya kunder och samtidigt slå ett slag för Stockholmshockeyn, säger Per Knaust på Notar Fastighetsmäkleri.

Hur viktigt är det för Notar att synas?
– Syns man så finns man, allt handlar om marknadsföring och vara "top of mind" när det gäller att välja fastighetsmäklare.

Vad ger det för fördelar att synas inom idrottssammanhang
– Det är något man kan ställa sig bakom och relatera sig till. Att vara fastighetsmäklare är som att vara en idrottsman/idrottskvinna. Många av våra fastighetsmäklare har en framgångsrik idrottslig bakgrund. Båda verksamheter drivs av vinnarskallar, för oss att alltid nå högsta slutpris, för Djurgården att vinna SM-guld.

Vad har ni för förväntningar rent sportsligt, vad tror ni om Djurgårdens chanser resten av säsongen?
– SM-Guld, SM Guld, SM-Guld, behövs det sägas någonting annat?

Något spännande som händer för Notar i vår?
– Vi öppnar upp ett kontor i Spanien och slår snart upp våra portar till vårt nybyggda kontor i Tyresö. Vi har även tagit fram nya digitala lösningar som kommer ge oss ännu mer spekulanter till våra visningar.

Besök Notars hemsida