• Huvudsponsorer

Nu är det upp till oss

14 oktober 2019 15:42
Herr

På torsdag har vi två viktiga matcher: Matchen på isen – och den på läktaren.

Skellefteå har nästintill sålt slut sin bortasektion och nu är det upp till oss!


Vi nollade Malmö senast och visade att vi fortsatt är väldigt starka på Hovet.

På torsdag är det dags för ny hemmamatch och toppmöte. Vi möter Skellefteå som ligger en poäng före oss i tabellen och eventuell seger kan ta oss från sjätte till andraplats.

Men matchen på läktaren blir också viktig eftersom Skellefteåfansen försöker utmana oss genom att ha sålt slut på sin läktarsektion.

– Nu när Skellefteå kommer har vi sett ett stort tryck på bortabiljetterna – klack och bortasitt är så gott som helt slutsålda. Det här är det kraftigaste bortaföljet hittills den här säsongen och det har börjat köpas även på långsidan vid bortaklacken, hälsar vår biljettavdelning och fortsätter:

– Vi vill såklart fortsatt vara röststarka hemma. Det finns platser kvar att fylla i hemmaklacken, aktiv sittplats och på långsidan. Kul att det blir mycket folk – men vi vill såklart ha in fler djurgårdare.   Du har väl inte missat Oktoberpaketet? Ett väldigt förmånligt paketerbjudande där du utöver matchen mot Skellefteå, men du får dessutom finalreprisen mot Frölunda samt lördagsmatchen mot Oskarshamn.

KÖP OKTOBERPAKETET HÄR

KÖP LÖSBILJETTER HÄR!