Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Hårdstam och Svensson förlänger

26 februari 2021 09:15
Nyhet

I kväll spelar vi sista omgången i SDHL-grundserien och matchen mot Linköping är betydelselös sett till tabelläget.
Men här kommer en glädjande nyhet: Våra tränare, Rickard Hårdstam och Fredrik Svensson, förlänger sina kontrakt med Djurgården Hockey.


Rickard kom in som assisterande coach till Alana Blahoski säsongen 2018/2019, men tog över som huvudtränare redan under säsongen då vi gick skilda vägar med Alana. Fredrik kom in som assisterande tränare inför denna säsong.

Duon har gjort ett bra arbete i klubben och varit uppskattade bland spelarna i laget.

Vi har i dag förlängt avtalen med både Rickard och Fredrik med ytterligare två år.  

  • Vi har påbörjat ett utvecklingsarbete av dam- och hockeygymnasieverksamheten och i detta arbete vill vi också skapa kontinuitet, säger vice VD K-G Stoppel och fortsätter:

  • Rickard och Fredrik har i sitt arbete skapat tydlighet och bidragit med ett positivt ledarskap som passar väl in i det arbete vi gör för att utveckla vår verksamhet till att vara den bästa plattform för unga svenska spelare att utvecklas för att bli framtida SDHL spelare och landslagsspelare. Vi känner oss väldigt glada att vi kunnat i detta tidiga skede nå en överenskommelse om en fortsättning de kommande två säsongerna (2021-2022 och 2022-2023). I Rickards roll ingår även att vara instruktör på vårt flickhockeygymnasium.

I kväll spelar vi sista omgången i SDHL, mot Linköping på Stora Mossen. Matchen börjar 19:30 och sänds i SVT2/SVT24. Själva betydelsen av matchen är bara av rent akademiskt intresse, tabelläget i SDHL kan inte ändras.