Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Utlåning av Bjerselius

28 februari 2021 15:00
Nyhet

Oscar Bjerselius lånas ut till Väsby från måndag. Det är inledningsvis över den kommande veckan då vårt herrlag är spelledigt.
– Från vår sida handlar det om att ge Oscar bästa förutsättningar för en bra talangutveckling, säger Tobias Pehrsson.


Från och med måndag den 1:a mars, kommer Oscar Bjerselius att lånas ut till Väsby, utlåningen sker initialt över närmaste veckan dvs fram till söndag den 7:e mars.

– Vi befinner oss i ett av breaken i SHL, där vi inte spelar match förens den 9:e mars, vilket möjliggör det för oss att låna ut Oscar till Väsby under närmaste veckan. Vi har sedan tidigare gjort en dispens som möjliggör det för Oscar att vandra mellan klubbarna under slutdelen av denna säsong, en möjlighet som gynnar alla parter, säger utvecklingschef Tobias Pehrsson.

– Från vår sida handlar det om att ge Oscar bästa förutsättningar för en bra talangutveckling, där vi finner Väsby som en bra miljö för honom och kortsiktigt tillgång till kvalificerade matcher. Vilket vi ser som positivt för både hans individuella utveckling, men även att Oscar kommer kunna bidra med sina kvalitéer och styrkor till förmån för Upplands Väsby. Därefter gör vi en avstämning med Upplands Väsby om hur vi går vidare för resterande del av säsongen, en möjlighet som gynnar alla parter, avslutar Tobias.