• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Våra Mini-Camper en pågående succé

9 juli 2020 09:05
Nyhet

Ett av våra viktigaste arbeten är det vi gör tillsammans med fotbollen för att sänka trösklarna till idrotten och ta den fysiska aktiviteten till barnen i Stockholm. Under de senaste två åren har vi träffat över 16 000 flickor och pojkar och fått dem att testa på sporter. Det är bra och något vi fortsätter med.


Djurgården Hockey har tillsammans med Djurgården Fotboll under flera år arbetat systematiskt för att sätta fler barn i rörelse. Genom våra Mini-Camper har vi, på bara två år, träffat över 16 000 flickor och pojkar och introducerat dem för skridskoåkning, landhockey och fotboll. Vi har varit i över 80 skolor och vi har besökt många idrottsplatser, parker och stadsmiljöer där man kan bedriva fysisk aktivitet.

  • En mobil idrottsplats i form av en djurgårdsbuss som turnerar hela Stockholm utrustad med djurgårdsledare och material.
  • Minst 60 minuter lekfull hockey/fotboll som skapar rörelseglädje i skolor, på idrottsplatser och i park- och stadsmiljöer runt om i vår stad.
  • Våra Mini-Camper får barnen att upptäcka glädjen med att röra på sig och efteråt får alla ett diplom, en gympapåse och en vattenflaska som tack för en god insats och uppmuntran till fortsatt fysisk aktivitet.

Engagerade ledare
Det här arbetet hade aldrig gått så bra utan våra dedikerade och engagerade ledare som jobbar med att vara på plats och förbättra våra aktiviteter varje dag. Ser ni Djurgårdsbussen så glid förbi och hälsa eller ta med barnen och få lite ordentlig aktivitet.