Lugnande besked efter Eklunds smäll
Publicerad: 2021-01-22
Nyhet
William fick en smäll i sin comeback under matchen mot Rögle som tvingade honom att lämna matchen. Idag var han med på träningen igen och är aktuell för spel imorgon. – Det gjorde riktigt ont. En läskig smäll som man inte är van vid. Det kunde gått mycket värre, säger William om situationen.

Det var i andra perioden mot Rögle som William Eklund olyckligt fick en tackling vid sargen precis när båsdörren gick upp. Det gjorde att han fastnade vid kanten och fick ett rejält stopp. Han tvingades lämna isen och matchen med smärtor.
– Det var en vanlig situation från dem där jag dumpar pucken och de sätter en vanlig tackling när båsdörren olyckligt går upp där, säger han om situationen.
William fick behndling i båset direkt efter smällen och satt kvar ett tag innan han tvingades lämna för omklädningsrummet. – Jag kommer in med både armen och kroppen där. Det gjorde riktigt ont. En läskig smäll som man inte är van vid. Det kunde gått mycket värre, säger William om situationen.
Efter undersökning av vår läkare idag så har han ingen skada men är fortfarande öm. William körde för fullt på dagens träning och siktar på att spela imorgon.
– Nu får det vara slut på oturshändelserna och bara få spela igen, avslutar han.

Djurgården Hockey
Huvudpartners