Dubbla kontrakt påskrivna
Publicerad: 2019-02-05
Nyhet
Vi har skrivit kontrakt med både Tobias Björnfot och Albin Grewe till 2021. – Det känns givetvis jättebra att få möjligheten att vidareutveckla två av landets mest lovande spelare födda 2001. Under säsongen som gått så har både Tobias och Albin etablerat sig i grovtruppen till herrlaget, säger Joakim Eriksson.

Vi har förlängt kontrakten med två av sveriges mest lovande spelare födda 2001. Både Tobias Björnfot och Albin Grewe har skrivit på kontrakt som sträcker sig till och med 2021.
– Det känns givetvis jättebra att få möjligheten att vidareutveckla två av landets mest lovande spelare födda 2001. Under säsongen som gått så har både Tobias och Albin etablerat sig i grovtruppen till herrlaget. Det ingår i våra fortsatta utvecklingsplaner för dem att de under nästa säsong kommer ha en ordinarie roll och position i vårt herrlag med regelbunden istid på seniornivå, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Albin Grewe har varit med i 15 matcher den här säsongen och har redan lyckats få ett smeknamn av tränaren Robert Ohlsson, T-Rex, för sin kompromisslösa spelstil.
– Albin är en modern powerforward som kombinerar hög fart och hårda tacklingar med god klubbteknik och spelförståelse, beskriver Joakim Eriksson honom som.
Även Tobias Björnfot har fått speltid den här säsongen och har imponerat med sitt mogna spel i de sex matcher han deltagit.
– Tobias är i våra ögon sett en flerdimensionell back som såväl i sin rörelseförmåga, sina blickförflyttningar, sin beslutsförmåga och sin fysisk förmåga redan uppvisar ett väldigt utvecklat backspel trots sin unga ålder, säger Joakim.

Vi säger grattis och varmt välkomna att fortsätta resan med oss!

Djurgården Hockey
Huvudpartners