Information inför premiärkvällen hemma på Hovet
Publicerad: 2023-09-21
Gå på match
En ny Djurgårdssäsong tornar upp sig. Imorgon, fredag 22:a september, öppnar vi äntligen upp Hovet för HockeyAllsvensk premiär mot Björklöven med matchstart klockan 20:30. Här följer information till dig som arenabesökare inför premiärkvällen.

Matchstart och uppladdning

I den HockeyAllsvenska premiären tar Djurgården emot Björklöven. Som en del av HockeyAllsvenskans Superfredag startar matchen först klockan 20:30, med andra ord en något senare starttid än vanligt.

Du som har matchbiljett är dock varmt välkommen till Hovet redan från 18:00, då vi öppnar upp entré 11. Via entrén når du uppladdningen i E4 Norra där DJ, intervjuer, Djurgårdsbutiken, Järnkaminerna och DIFpodden kommer att vara på plats. Läs allt om premiärfesten här.

Vi uppmanar samtliga arenabesökare att komma i god tid och att undvika köbildning.

Väskor och inpassering

Till kommande säsong kommer säkerheten runt samtliga svenska allmänna arrangemang att prioriteras. Detta kommer att medföra ett förbud mot större väskor vid Djurgårdens matcher, med 40x40x20 centimeter som maxmått. Hovet erbjuder ingen effektförvaring och vi ber dig som besökare att ha detta i åtanke och undvika större väskor, då dessa inte kommer att vara godkända att ta med in.

Inpassering till samtliga våra matcher kommer likt tidigare att ske genom de larmbågar som är uppsatta på Hovet. För att underlätta entré och minimera risk för köbildning ber vi dig som besökare att vara på plats vid arenan i god tid innan matchstart.

Utgång innebär hemgång

Vi älskar vår publik och vi ser väldigt gärna att den stannar kvar matchtiden ut. För att du inte ska gå miste om avslutningen på matchen ber vi dig därför att inte lämna arenan.

Scannad biljett är lika med förbrukad biljett, så har du väl lämnat arenan kommer du inte in igen.

Varmt välkommen till Hovet. Varmt välkommen till Djurgårdssäsongen 2023/2024.

Djurgården Hockey
Huvudpartners