Marcus Högström med en hälsning till alla Djurgårdare

4 februari 2022 14:15

Säsongen är tyvärr över för Marcus Högström, som här i ett öppet brev riktar sitt tack till alla Djurgårdare. Detta blir spelarens enda kommunicering i frågan för tillfället och han kommer inte att kommentera något ytterligare.


Det är ett väldigt tufft beslut som har växt fram under en längre period. Mitt fokus har hela tiden legat på att komma tillbaka till isen och hjälpa laget och föreningen tillbaka till säker mark.

Jag har jobbat för en förbättring av mitt tillstånd, men efter att ha stått och stampat länge har jag tillsammans med mina läkare och min familj behövt ta det svåra beslutet och insikten att jag inte kommer att kunna spela något mer den här säsongen. Det är med ett tungt hjärta som jag behöver förmedla detta.

Mitt mål är att bli helt återställd för att kunna komma tillbaka och spela igen. Jag vill göra det jag älskar - att spela hockey i världens bästa förening, Djurgården.

Jag vill skicka med alla Djurgårdare att hur tufft allt än har varit så betyder er stöttning allt, så fortsätt! Låt oss glädjas åt den nystart som ligger framför oss.

Alltid Oavsett.