Thomas Kraft lämnar VD-posten i Djurgården Hockey
Publicerad: 2023-05-04
Officiellt
Djurgården Hockey meddelar idag att VD och klubbdirektör Thomas Kraft lämnar VD-posten.

Styrelsen och Thomas Kraft kan efter det gångna året konstatera att de har olika uppfattningar om klubbens väg framåt. Tillförordnad VD blir entreprenören Erik Ek som under flertalet år varit engagerad och stöttat klubben i många projekt. Erik kommer med stöd av Thomas att under de kommande veckorna att fasas in i verksamheten.

Thomas kommer efter sitt frånträde, på konsultbasis, fullfölja och stödja uppstarten av säsongens kommersiella arbete. Djurgården Hockey står med ett andra år i HockeyAllsvenskan inför stora utmaningar där stödet från hela Djurgårdsfamiljen blir viktig liksom organisationens fortsatta fokus på att skapa intäkter.

Thomas Kraft har gjort goda insatser under de två och ett halvt år han lett klubben och genomfört betydande förändringar i organisationen för att utveckla verksamheten. Det har inte varit en lätt uppgift med pandemi, degradering från SHL 2021/2022 och ett fall på målsnöret denna säsong.

På mina egna och styrelsens vägnar vill jag rikta ett stort tack till Thomas för hans insatser som VD och ser fram mot hans fortsatta bidrag i en ny roll.

Stefan Fritzdorf
ordförande Djurgården Hockey

Djurgården Hockey
Huvudpartners