Vi tackar Dominik Bokk för hans tid
Publicerad: 2021-01-15
Nyhet
Domink Bokk kom till oss under säsongen. Han har gjort 20 matcher och stått för två mål och en assist. Vi bryter nu samarbetet. – Dominik är en skicklig hockeyspelare som tyvärr inte lyckas i vår omgivning, men vi tackar honom för dessa tre månader i Djurgården och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Joakim Eriksson.

20-årige Dominik Bokk anslöt till laget under säsongen för att förstärka vår forwardssida och få in spets i laget. Det har blivit 20 matcher den här säsongen för tysken och han har gjort två mål och en assist. Vi har kommit överens med Dominik Bokk om att avbryta vårt samarbete.

– Inom kort förväntas såväl Alexander Holtz och William Eklund vara tillbaka och därmed blir vi 16 forwards i vår grovtrupp. Då konkurrensen i vårt lag bland högerforwards (Rhett Rakhshani, Niclas Bergfors, Alexander Holtz och Linus Andersson) är tuff så kommer inte speltiden att bli i den omfattningen som Dominik behöver för att vara lyckosam i sitt spel. Därför har vi tillsammans med Dominik Bokk och Carolina Hurricanes kommit överens om att avsluta vårt lån av Dominik med omedelbar verkan, säger sportchef Joakim Eriksson om situationen.

– Dominik är en skicklig hockeyspelare som tyvärr inte lyckas i vår omgivning, men vi tackar honom för dessa tre månader i Djurgården och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, avslutar Joakim.

Tack för din insats i Djurgården och lycka till.

Djurgården Hockey