Hjälte igår - förlängning idag
Publicerad: 2019-04-09
Nyhet
Vår back Linus Hultström blev matchvinnare igår med två mål och en assist. Nu är det klart att han stannar kvar i Djurgården. – Vi kan med glädje meddela att Linus Hultström valt att förlänga sitt avtal med Djurgården i ytterligare en säsong, säger Joakim Eriksson.

Linus Hultström var en oerhört viktig komponent i gårdagens vändning mot Färjestad. Idag kan vi meddela mer glädjande nyheter.
– Vi kan med glädje meddela att Linus Hultström valt att förlänga sitt avtal med Djurgården i ytterligare en säsong, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Därigenom har vi nästkommande säsong följande backar på avtal i form av Marcus Högström, Linus Hultström, Olle Alsing, Tom Nilsson, Robin Norell, Jesper Pettersson, Tobias Björnfot och Simon Johansson.

– Givetvis finns risken att någon av dessa spelare kan komma att signa ett NHL-kontrakt innan den 15:e juni men det känns ändå väldigt bra att vi kan bibehålla kontinuitet i denna lagdel i såväl ledarskap i form av Stefan Nyman och i form av spelare som vi jobbat med under en längre tid, fortsätter Joakim.
Linus har under sina säsonger varit en viktig spelare inte minst i vårt powerplay. Det var just i den spelformen han gjorde två mål igår.
– I Linus så har vi en av Sveriges absolut mest skickliga offensiva backar. Linus närmar sig sett till ålder och erfarenhet sina bästa år som hockeyspelare och det glädjer oss att han trots anbud från utlandet valt att stanna i Djurgården i ytterligare en säsong, avslutar Joakim.

Djurgården Hockey