Kom och prata hockey i kväll
Publicerad: 2017-08-25
NYHET
Joakim Eriksson går igenom läget med laget, tanken med värvningarna och vad som ligger närmast rent sportsligt. Jenny Silfverstrand berättar mer om hur vi ligger till med arbetet med crowdfunding. Challe Berglund kommer att hålla i frågorna. Patric Hörnqvist är på plats och skriver autografer.

Före Djurgårdens match mot Allstars Stockholm kommer vi hålla en informationsträff i Anexet. Challe Berglund kommer hålla i en diskussion om läget i Djurgården rent sportsligt just nu men även blicka framåt och berätta mer om det arbete med crowdfunding som vi tog upp på årsmötet.
Patric Hörnqvist missar matchen men är på plats här och pratar om sin säsong och tankar kring livet i NHL. Han stannar även kvar för att skriva autografer efter träffen.
Schema
17:45 - KG Stoppel, vice VD, berättar mer om Allstarmatchen och varför det är viktigt med den här typen av engagemang för Djurgården men även för Stockholm.
17:55 - Joakim Eriksson, sportchef, svarar på frågor om Djurgårdens sportsliga bygge. Nyförvärvens roll, ambitioner för säsongen och tankar om framtiden.
18:05 - Jenny Silfverstrand, VD, informerar om hur vi ligger till med vårt arbete med crowdfunding.
18:10 - Paneldebatt om vad crowdfunding innebär för Djurgården Hockey och varför vi genomför den. Deltagare
Göran Tidström, Vice ordförande Djurgården hockey
Viktor Adolfsson, ordförande Järnkaminerna
Peter Lindell, ordförande och partner i investmentbolaget Rite Ventures
18:20 - Daniel Brodin om hur han ser på rehabarbetet och hur mycket han ser fram emot säsongensstarten. Först lagets och sedan sin egen.
18:25 - Patric Hörnqvist berättar om sina erfarenheter i NHL. Han stannar även kvar och skriver autografer direkt efter.

Ingång är genom entré 3. Dörrarna öppnas 17:30 övriga arenan öppnar 18:00. Enklare mat och bar finns på plats. Matchbiljett krävs för att komma in.

Mattias Lönngren