• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov

Läget i truppen just nu

12 juni 2018 14:00
Nyhet

Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson går igenom läget i truppen.


Laget tränar just nu efter sina individuella träningsprogram fram till att man samlas på Bosön igen efter middsommar för ett sista läger inför sommaren. Andreas Engqvist, som missade slutet av förra säsongen, är tillbaka i full träning igen.

– Andreas Engqvist har haft en bra försäsong och kör till hundra procent fysisk träning vilket gör att vi räknar med att ”Ante” kommer att gå på is i augusti hel och frisk, förutsatt att inga nya skador eller komplikationer uppstår, säger Joakim Eriksson.

Jonathan Davidsson var med på förra fyslägret ute på Bosön och Joakim Eriksson berättar att det finns en god dialog med Columbus inför kommande säsong.

– Angående Jonathan Davidsson så har vi en positiv dialog med hans NHL-klubb Columbus om att upprätta ett låneavtal som medför att Jonathan tränar och spelar med Djurgården under försäsongen till dess att Columbus rookie- och main camp startar. Förutsatt att Jonathan inte tar en plats i Columbus NHL-lag så kommer han därefter att återvända för spel i Djurgården nästkommande säsong.

Även Axel Jonsson-Fjällby har varit med och tränat med Djurgården på Bosön.

– Axel Jonsson-Fjällby deltar fullt ut i vår försäsongsträning och har tydligt uttalat en egen önskan om att återkomma till Djurgården för spel nästkommande säsong förutsatt att han inte tar plats i sitt NHL-lag Washington, säger Joakim Eriksson.

Nyligen stod det klart att Marcus Högström lämnar Djurgården för spel i Calgary kommande säsong. Det kan du läsa mer om här, där Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson även delger vad vi just nu söker för ersättare till Högström.