Välkommen till öppen träning DIF/Chicago
2015-08-14

På tisdag 14:30 kommer vi att anordna en öppen träning under Djurgården Pro Camp då både prospects och nykontrakterade spelare från Chicago Blackhawks tränar i Globen gemensamt med djurgårdsspelare.

På Djurgården Pro Camp kommer Chicago Blackhawks development team att vara på plats och arbeta tillsammans med Djurgårdens tränare. Under träningarna kommer prospects från Chicago att delta liksom ett antal djurgårdsspelare. Därutöver kommer ett antal NHL-spelare att delta i träningarna.

Bland spelarna som deltar är Artemy Panarin, en av KHL:s poängfarligaste spelare tillika lagkamrat med Patrick Thoresen förra säsongen. På plats är även Viktor Tikhonov, ryska landslagsmannen som draftades i förstarundan 2008. Kommande säsong spelar båda med Chicago Blackhawks.

Tidigare djurgårdsjunioren Tobias Lindberg som i somras skrev kontrakt med Ottawa Senators kommer också att delta, liksom Linus Arnesson som i år lämnar Djurgården för spel i Boston Bruins.

Vi bjuder nu in till en öppen träning i Globen där ni kan kolla in träningen, träffa spelarna och få autografer.

Tid: Tisdag 18/8 14:30 (träning 15.00-17.00)
Plats: Globen, entré 4
Fri entré

Observera: Samma dag klockan 13:00 är det Stanley Cup-mottagande på Friends Arena där bland annat Marcus Krüger närvarar.

Deltagande spelare

Linus Arnesson
Marko Dano
Oscar Eklund
Erik Gustafsson
Ryan Hartman
Vincent Hinostroza
Tanner Kero
Tobias Lindberg
Joakim Nordström
Robin Norell
William Nylander
Artemy Panarin
Ville Pokka
Robin Press
Roy Radke
Dennis Rasmussen
David Rundblad
Viktor Svedberg
Viktor Tikhonov

Ytterligare spelare tillkommer både från Djurgården och NHL.

Med reservation för ändringar.

Djurgården Hockey